Almawin tuhé mýdlo na skvrny 100 g
Související produkty
Detailní popis produktu
AlmaWin tuhé mýdlo na skvrny 100 g
Doporučené použití: Navlhčete skvrnu i mýdlo, důkladně potřete skvrnu mýdlem. Nechte působit několik minut a poté důkladně vypláchněte v čisté vodě. Poté vyperte jako běžné prádlo v pračce.
S přirozenou silou žluči, jednoduché použití, ideální na cesty a na dovolenou, vhodné na bílé i barevné prádlo.
Ověřený, účinný a šetrný přípravek k odstraňování skvrn.
Odstraňuje skvrny po ovoci, krvi, mastnotě, inkoustu apod. K použití na stálobarevné prádlo.
Jednou z aktivních složek je mýdlo získávané jednoduše z tuku a louhu. Surovinou je kokosový tuk, který má výtečnou čisticí účinnost a další rostlinné oleje s vysokou schopností rozpouštět tuky. Kombinace různě účinných rostlinných olejů tvoří vhodný základ pro široké spektrum působení přírodní kravské žluči. Kravská žluč obsahuje lipázu a proteázu a také enzymy rozpouštějící lipidy a proteiny, díky nim výborně rozpouští špínu.
Potřebujeme-li odstranit pár skvrn na prádle, stačí je ošetřit ALMAWIN tuhým mýdlem na skvrny a nemusíme pak používat bělící přísady do celého praní. Navlhčíme skvrnu a potřeme ji tuhým mýdlem na skvrny. Necháme několik minut působit. Velmi odolné skvrny můžeme vydrhnout kartáčem či hadříkem. Poté pečlivě opláchneme v čisté vodě a pereme jako běžné prádlo.
Před použitím na barevné prádlo je vhodné ověřit barevnou stálost.
ALMAWIN tuhé mýdlo na skvrny je vyrobeno z rostlinného mýdla a kravské žluči.
Skladujte v suchu. Ukládejte mimo dosah dětí. Pouze k vnějšímu použití.
INCI: 30% Seife (Palmöl- und Kokosseife*), <5% anionische Tenside, Duftstoffe, Limonene. Weitere Inhaltsstoffe: Wasser, Glycerin, Rindergalle, Kochsalz, atriumthiosulfat, Chlorophylle (CI 75810).
*zum Teil aus kontrolliert biologischem Anbau
Složení: 30 % rostlinné mýdlo, Dicarboxymethyl Alaninate, kravská žluč, chlorofyl, parfum
Doplňkové parametry
Kategorie: | EKO Drogerie |
---|---|
Certifikace: | Ecocert,BIO kvalita |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.